Zero alcool! Ovidiu Roșca și Alex Jivan nu au consumat alcool înaintea accidentului care le-a fost fatal

  de Tudor Bogdan | 30 aprilie 2015, 2:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Ovidiu Roșca, medicul din Oradea care a murit vineri noaptea, nu avea niciun gram de alcool pur în sânge, acest fapt reieșind în urma autopsiei. La fel stau lucrurile și în cazul prietenului său Alexandru Jivan, decedat și el în tragedia care a avut loc lângă Chișineu Criș, deși în cazul acestuia practic nici nu contau aceste cifre în ceea ce privește ancheta.

  Mai mulți – să le spunem – internauți scriau chiar în mesajele de pe site-ul nostru, specialarad.ro, că Ovidiu Roșca ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volanul autoturismului său, un BMW Serie 3. Rezultatele analizelor în urma autopsierii celor două victime, Ovidiu Roșca și Alexandru Jivan, efectuate de către medicii legiști, spun că niciunul dintre cei doi nu au consumat băuturi alcoolice.

  Ancheta în stabilirea vinovatului în cazul accidentului de lângă Chișineu Criș este în curs de desfășurare, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului.

  Șoferul Opelului a fost beat

  Așa cum scriam într-un articol publicat ieri, Bogdan Lunga, tânărul de 25 de ani din Seleuș care a provocat vineri noaptea accidentul de lângă Chișineu Criș în care au murit Ovidiu Roșca (29 ani) și Alexandru Jivan (26 ani), era beat în momentul coliziunii dintre mașina sa, un Opel Vectra și mașina medicului din Oradea, Ovidiu, un BMW.

  Aflat și acum pe patul de spital, în secția ATI a Spitalului Clinic Județean din Timișoara – din informațiile noastre tot în stare comatoasă – Bogdan se afla în acea seară în stare de ebrietate peste limita… penală. Surse din poliție ne spun că în momentul prelevării mostrelor biologice avea o îmbibație alcoolică de 0,9 g/l alcool pur în sânge!

  lunga

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.