Zeci de șoferițe au fost „amendate” cu mărțișoare și flori de către polițiștii arădeni | Foto

  de Andrei Fuliaș | 1 martie 2019, 4:03 PM | Știri Arad

  0

  Zeci de doamne și domnișoare au fost surprinse astăzi în trafic, au fost trase pe dreapta și apoi „amendate” cu mărțișoare și flori de către polițiștii arădeni.

  Astfel, mai mulți polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român (RAR), ai Quarq Motors Arad și ai OPTIMAL Auto Service, au fost prezenți astăzi în trafic, conform tradiției, pentru a aduce zâmbete pe buzele șoferițelor.

  Aceștia le-au urat doamnelor și domnișoarelor participante la trafic să aibă o primăvară frumoasă, călătorii în siguranță și multă sănătate, oferindu-le, totodată, mărțișoare și flori.

  Cum era de așteptat, doamnele și domnișoarele au reacționat zâmbind, unele surprinse, altele deja obișnuite cu astfel de gesturi ale polițiștilor arădeni, bucuroase că astăzi au fost oprite în trafic doar pentru a li se zâmbi frumos și pentru a primi urări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.