ExclusivScandal cu bătaie din cauza prețurilor între comercianții din Piața Mihai Viteazul

  de Special Arad | 28 May 2014, 4:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  1

  „Prețul corect” a fost mărul discordiei într-un scandal zgomotos dintre două comerciante din Piața Mihai Viteazul. Astfel, miercuri în jurul orei 14:00 a izbucnit un scandal ce era să se lase cu o bătaie zdravănă între două doamne care comercializează legume și fructe într-una din cele mai aglomerate piețe din municipiul Arad. Totul ar fi izbucnit de la prețuri.

  Așadar, după ce și-au aruncat vorbe dure rezultate din faptul că ambele comerciante aveau aceleași produse, dar la alte prețuri, una dintre cele două a sărit la bătaie, punându-și mâinile în gâtul celeilalte și bruscând-o. În câteva secunde, toată lumea, comercianți și clienți, s-a oprit pentru a privi circul.

  Dând dovadă de spirit civic, un domn, nu știm exact dacă era vânzător sau client, a intrat rapid între cele două și a oprit ceea ce promitea să fie o pălmuială zdravănă.

  La circa un minut de la izbucnirea scandalului a apărut și unul dintre șefii de piață, împreună cu un agent de pază, încercând să afle ce se petrece.

  Scandalul a continuat, dar numai la nivel verbal, cele două comerciante aruncându-și vorbe grele și acuze preț de câteva minute bune.

  Apariția aparatului foto în peisaj a fost, se pare, de bun augur, cele două doamne retrăgându-se rapid la mesele lor și continuând dialogul calomnios doar de la distanță.

  După aproximativ un sfert de oră totul a revenit la normal, atât comercianții din piață, cât și clienții continuând să-și vadă fiecare de treaba lui.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sunt convins domnule singhiorghe vasile că veți dreptate în ceea ce ați semnalat. Se vede clar că doamna-butoi cu ochelari nu are nicio treabă cu grădina. chiar dacă soția dv e slăbuță poate bate huiduma dacă învață câteva mișcări obligatorii, conforme cu comerț murdar și ilegal. În mod sigur problema acestor comercianți fără grădină și certificat de producător fals va fi clarificată în scurt timp. În același timp scurt și doamna umflată cu heliu va părăsi piața pe picioarele ei sau în zbor. Cum îi convine.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.