Zeci de mii de țigarete confiscate de polițiști în urma a două percheziții

  de Special Arad | 18 ianuarie 2019, 9:24 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Comunicat. Peste 117.000 fire țigarete indisponibilizate de polițiști in urma a două percheziții domiciliare.

  Polițiștii orașului Pecica împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică si ai Secției nr. 1 și 2 Rurale Arad, sprijiniți de lucrătorii Serviciuclui pentru Acțiuni Speciale, au efectuat ieri două percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabanda cu tigarete. La data de 17 Ianuarie a.c., polițiștii au efectuat pe strada Frumoasa din municipiu, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 40 de ani, din Arad, în urma căreia au fost depistate 1.960 fire tigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întrucât în imobil nu a fost găsit cel bănuit de comiterea infracțiunii, acesta a fost depistat în trafic, în timp ce transporta 11.400 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile ca ar fi provenit din contrabandă.

  În urma celei de-a doua percheziții efectuate într-un imobil de pe raza localității Fântânele, în locuința unui bărbat de 32 de ani, au fost depistate 104.480 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continua cercetările, pe numele celor in cauza fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

   

  Foto: Imagine din arhivă, cu rol ilustrativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.