Femeie în vârstă de 49 de ani, moartă după ce a căzut cu pubela în mașina de gunoi

  de Special Arad | 8 July 2022, 11:45 AM | Naţional

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  O femeie de 49 de ani din Cumpăna, județul Constanța, a murit, joi, după ce a căzut în mașina de gunoi în timp ce încerca să golească pubela, potrivit ziarului local Cuget Liber.

  Din primele informații, se pare că aceasta, din cauza manipulării defectuoase a pubelei și a urcării neautorizate pe un suport de ridicare al autospecialei de transport, concomitent cu prinderea necorespunzătoare în cleștii de ridicare, ar fi alunecat și căzut de la o înălțime de 1 metru, iar pubela s-ar fi desprins și ar fi căzut asupra acesteia”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

  În urma examinării trupului neînsuflețit, „s-a constatat că aceasta prezenta urme de violență corespunzătoare presiunii exercitate prin căderea pubelei în zona toracică, fără a fi constatate alte leziuni în celelalte părți ale corpului”, a mai anunțat poliția.

  Femeia a fost declarată decedată, fiind transportată la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.