Zboruri noi de pe Aeroportul Timișoara. O nouă companie aeriană va opera curse interne

  de - | 28 martie 2016, 8:53 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Timișoara va fi legată de orașele Cluj-Napoca și Iași prin curse aeriene interne ale companiei Blue Air, care revine pe Aeroportul Timișoara după mai mulți ani de absență, scrie Opinia Timișoarei.

  Astfel, luni, miercuri, vineri și duminică, orarul zborurilor va fi următorul:

  7.00 Iași- 8.10 Timișoara
  8.40 Timișoara – 9.20 Cluj
  9.50 Cluj – 10.45 Iași

  Marți, joi și sâmbătă:

  7.00 Iași – 7.55 Cluj
  8.25 Cluj – 9.05 Timișoara
  9.35 Timișoara – 10.45 Iași

  Suntem bucuroși că Timișoara va avea legături aeriene cu orașele Cluj-Napoca și Iasi, astfel, mărindu-se numărul destinațiilor pentru potențialii pasageri din această zonă. Considerăm benefice aceste legături și pentru faptul că pot veni mai mulți turiști în Timișoara și în zona de vest a țării. Așa cum ne-am propus, începutul anului 2016 a dat startul deschiderii de noi destinații și noi parteneriate cu companii aeriene. Avem convingerea că vom anunța și alte noutăți plăcute pe perioada rămasă din acest an”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timisoara, Daniel Idolu.

  Cursele vor fi funcționale începând din luna octombrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.