duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Zarvă în zona Teatrului! Salonul „Beauty Line” a fost scos în stradă. Totul pentru Andrei (Foto)

  de Lucian Dănilă | 4 mai 2018, 3:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Un gest extrem de frumos, un gest minunat pentru un copil care are nevoie de orice fel de ajutor, un gest pe care cei de la „Beauty Line” nu îl fac pentru prima dată. Avem experiența acelui maraton de tuns, coafat, și toate celelalte servicii care a avut loc la restaurantul Orizont în septembrie anul trecut. Atunci s-au strâns 9 mii de euro pentru Alin. Acum, profesioniștii de la „Beauty Line” te înfrumusețează, iar toți banii se duc la Andrei.

  Andrei Pusok suferă de o tumoare care este operabilă doar la o clinică în Germania, iar costurile depășesc suma de 35.000 de euro. Cel mai probabil, acești bani nu vor fi strânși pe parcursul zilei de astăzi de stiliștii de la Beauty Line, dar contribuția lor poate fi foarte importantă.

  Alex, Alina, Simona, Alexandra, Loredana, împreună cu Dorina Popovici, cu toții muncesc astăzi pentru Andrei Pusok. Ce putem face noi? Să alegem să mergem astăzi la salon, care de ceva vreme s-a mutat chiar în stradă, acolo unde tunde Alex, iar banii pe care îi plătim merg în contul lui Andrei.

  31890929 1855899837787456 4928064274502254592 n

  „Suntem alături de Andrei, care luptă cu o boală grea și, din ceea ce am înțeles, necesită un tratament cu protoni, iar operația este una foarte scumpă. Dorim să-l ajutăm, iar tot ceea ce se întâmplă azi la salonul Beauty Line, se întâmplă pentru el. Întreaga echipă lucrează și zâmbește alături de Andrei”, spune Dorina Popovici, managerul salonului Beauty Line și Sonnen Line.

  Situat lângă stația de taximetre de la Teatru „Ioan Slavici”„Beauty Line” este cel mai mare salon din Arad, iar serviciile sunt de cele mai bună calitate, oferite de o echipă de profesioniști cu notorietate în Arad. Aparatura este de ultimă generație iar serviciile sunt de la coafură și frizerie până la pedichiură, manichiură, remodelare corporală, remodelare facială, cosmetică.

  Alături de echipa de la Beauty Line este și Alina Stănescu, soția lui Alex, care donează și ea toate câștigurile pe care le face la salonul „New Look”.

  Citiți cu click pe titlul de mai jos povestea lui Andrei Pusok:

  „Vreau să trăiesc, vă rog frumos dați-mi această șansă!” Andrei are de dus o luptă grea, iar arădenii îl pot ajuta

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Astăzi mi-am petrecut timpul cu echipa Salonului Beauty Line Professional.
   Au depus tot efortul pentru a iesi totul perfect.
   Mulțumesc frumos echipei, dar și conducerii pentru acest gest minunat.
   Vă rămân recunoscător tuturor.
   Zâmbesc 🙂

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.