miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe mămici din Arad organizează „Târgul Baby Halloween” și strâng donații pentru un tânăr grav bolnav. Și tu poți ajuta!

  de Andrei Fuliaș | 27 octombrie 2017, 9:59 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Dacă la multe capitole Aradul pare depășit de către alte orașe din jurul său, în ceea ce privește dorința arădenilor de a-și ajuta semenii pare să fie în mare creștere. ONG-uri, voluntari, companii sau oameni simpli ajung să se coaguleze în grupuri menite să sară în ajutorul celor aflați în suferințe sau cu diferite nevoi. Și lucrul ăsta se întâmplă tot mai des, nu doar în perioada sărbătorilor, cum eram obișnuiți.

  Vorbim de această dată despre un grup de mămici și tătici din Arad care au demarat un eveniment numit „Târgul Baby Halloween”, în urma căruia se dorește ajutarea lui Andrei Pușok, un tânăr de 29 de ani diagnosticat cu o tomoare cerebrală rară.

  Iată cum au gândit organizatorii „Târgul Baby Halloween”:

  „Se întamplă la noi în oraș, chiar înainte de Halloween, special pentru tine!”

  Când? 
  Sâmbătă 28 oct. între orele 11:00-19:00
  Duminică 29 oct. între orele 11:00-17:00

  Unde?
  La fosta Cantină UTA, situată lângă biserica ortodoxă în construcție, deasupra magazinului China Shop, fosta locație temporară a fast-food-ului Cocoșul de Aur.

  Cauți hăinuțe și accesorii pentru copilașul tau, la preturi accesibile?
  Vrei să socializezi cu alte mămici?
  Vrei să ai o amintire cu familia într-un decor desprins din lumea basmelor?
  Vrei să afli detalii despre Babywearing și să probezi sisteme de purtat?
  Vrei să ajuți o familie nevoiașă?

  Bazarul Mămicilor (Baby Bazar Arad) și Asociația Dalia, împreună cu 40 de mămici (și tătici), te invită la târgul „Baby Halloween„, unde pe lângă produsele second-hand pentru copii, poți găsi multe alte atracții.

  Paula Tamaș vă așteaptă cu o mulțime de cărți de la Editura Usborne perfecte pentru toate categoriile de vârstă;

  Nico Poncu abia așteaptă să vă fotografieze într-un decor cu tematica târgului, așa cum numai ea știe;

  Smiley Club Junior pregătește jocuri și activități pentru copilași, cu care sa ii distreze cat timp voi admirați produsele expuse;

  Tina Coroban vă stă la dispoziție cu informații despre purtarea sănătoasă a copilului, și vă oferă pentru probă, sistemele Bibliotecii Babywearing Arad;

  Sâmbătă, 28oct, ora 11:30 – Prezentare de sisteme de purtat
  Duminica, 29oct, ora 11:30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri despre Babywearing.

  Asociația Dalia va depune o cutie în care oricine poate dona ce dorește, pentru o familie nevoiașă (alimente, rechizite, îmbrăcăminte, jucării);

  Am eliminat TAXA DE INTRARE, insa in locul acesteia, fiecare vizitator va putea DONA cat dorește, într-o urnă a Asociației Dalia, bani care vor merge către cazul social al arădeanului ANDREI PUȘOK, care are nevoie urgenta de intervenții medicale. In urma donației, se va primi un tichet de participare la o tombola cu premii.

  Te așteptăm cu drag, cu mic cu mare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.