YouTube va avea un rival puternic. Surpriza vine din partea Yahoo!

  de Special Arad | 28 May 2014, 6:31 PM | Social Media

  0

  Conducerea companiei americane Yahoo a luat decizia sa lanseze in aceasta vara un nou serviciu. Acesta va fi un canal care va rivaliza cu site-ul de partajare de fisiere video YouTube, scrie Business Insider.

  Jurnalistii americani scriu ca noul serviciu va oferi castiguri mai mari pentru creatorii de continut video, potrivit Manager.ro.

  In acest moment, canalul video YouTube, care apartine firmei americane Google, retine aproximativ 45 de procente din totalul veniturilor generate de reclame.

  Expertii pietei de profil estimeaza ca firma Yahoo are de gand sa propuna un acord mai favorabil pentru creatorii de continut video.

  Astfel, managerii de la Yahoo au vrut initial sa scoata pe piata acest nou serviciu acum o luna, in aprilie.

  Business Insider scrie ca firma a luat masura sa amane lansarea acestuia din cauza unor divergente in privinta drepturilor de autor asupra materialelor, care, in variantele initiale ale contractului, reveneau companiei Yahoo.

  Acum insa, castigurile vor fi impartite cu cei care posteaza material video pe acest canal, insa nu se stie inca cate procente vor reveni clientilor si cate companiei din SUA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.