Youtube, surpriză mare pentru utilizatori! Aplicația este valabilă doar pe telefonul mobil

  de Special Arad | 10 august 2017, 8:45 AM | Social Media

  0

  Utilizatorii YouTube vor putea să posteze videoclipuri și să le distribuie prietenilor, ba chiar vor putea avea și discuții private cu aceștia. Acest lucru va fi posibil fără a părăsi aplicația. Opțiunea adăugată de YouTube este valabila doar pentru telefoanele mobile!

  Funcția va avea aceleași caracteristici precum aplicațiile de mesagerie clasice, iar utilizatorii pot, de asemenea, să răspundă unui video distribuit cu un alt video prin simpla apăsare a unei pictograme, scrie evz.ro.

  Noua caracteristică va fi integrată în butonul de distribuire din aplicația YouTube și va permite utilizatorilor să selecteze din lista de contacte a telefonului persoanele către care este distribuit un videoclip. Se va putea obține, de asemenea, un link direct pentru a distribui și a adăuga noi prieteni pentru a discuta despre videoclipul respectiv.

  Până acum, noua opțiune a fost disponibilă, de la începutul anului, doar utilizatorilor din Canada, dar va fi lansată la nivel global, scrie Evenimentul Zilei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.