Ya, ya, das ist gut! Fanfara bavareză a ridicat „Avram Iancu” în picioare

  de [email protected] | 18 august 2014, 5:16 PM | Cultură | Știri Arad | Topic special

  0

  Se întâmplă și lucruri inedite la Zilele Aradului! Dar de data aceasta nu e vorba de umbrelele multicolore de pe Mețianu, rearanjate de vânt într-o instalație de artă abstractă. Fanfara bavareză „Musikverein Neuburg an der Donau” a încântat publicul arădean duminică seara, pe scena amplasată în piața Avram Iancu, cu ritmuri de polka, vals, ba chiar și câteva cântece de marș, într-o interpretare de „Neuburg-Schrobenhausen”.

  Ansamblul muzical, care a venit pentru prima oară în orașul nostru și, din păcate, a avut o prestație destul de scurtă, a părăsit scena în ropotele de aplauze ale mulțimii.

  Video: [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.