sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Xscape”, albumul postum al lui Michael Jackson a fost lansat

  de Special Arad | 14 mai 2014, 10:46 PM | Monden | Muzică

  0

  Albumul postum al lui Michael Jackson, „Xscape”, a fost lansat marți, ocazie cu care postul de radio prin satelit SiriusXM a lansat și un canal special dedicat acestui eveniment muzical, „The Michael Jackson Channel”, conform TMZ.com.

  Noul post de radio le oferă ascultătorilor acces exclusiv la hiturile regelui pop, la piesele sale mai rare dar și la piese de pe acest ultim album pentru o perioadă de două săptămâni, conform agerpres.ro.

  Albumul „Xscape” cuprinde o serie de piese care nu au ajuns să facă parte din niciunul dintre albumele de studio ale lui Michael. Aceste piese au fost remasterizate și scoase, în premieră, pe piața muzicală. Varianta „de lux” a albumului conține și variantele originale ale acestor piese, dar și o piesă care a fost reeditată sub forma unui duet cu Justin Timberlake.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.