sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Wizz Air anunță două noi rute din România către Madrid și Bruxelles

  de - | 8 septembrie 2021, 7:11 PM | Internaţional

  0

  Wizz Air introduce două noi rute din România către Spania și Belgia, zborurile urmând să fie operate la începutul lunii decembrie.

  Astfel, românii vor putea călători de la Iași la Madrid, Spania, joi și duminică, începând cu 2 decembrie, respectiv de la Suceava la Bruxelles, Belgia, în fiecare marți și sâmbătă, din 4 decembrie.

  Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online și prin intermediul aplicației mobile, începând cu 99 de lei, informează Agerpres.

  „Aceste noi rute se adaugă zborurilor deja operate de la aeroporturile din România către destinațiile din Spania și Belgia, populare printre români”, se arată în comunicat.

  Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 144 de avioane Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la bursa din Londra cu abrevierea WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu avioane Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 de locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 de locuri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.