sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Windows 10 i-a ruinat maratonul Counter Strike filmat al acestui gamer

  de - | 29 mai 2016, 2:11 PM | IT | Video

  0

  E destul de greu să dezactivezi actualizările automate la Windows 10, iar un gamer profesionist a aflat asta într-un maraton de Counter Strike. Nu se poate spune că a fost fericit.

  Modul agresiv în care Microsoft vă forțează să vă actualizați sistemul de operare a devenit în ultimul an subiectul unui număr infinit de glume proaste, scrie Playtech. Întâi a fost vorba de upgrade-ul de la Windows 7 sau 8.1 la Windows 10, iar acum este vorba de update-urile la Windows 10 care se desfășoară când te aștepți mai puțin

  În teorie, problema update-urilor care îți strică ziua, îți blochează activitatea și te fac să-ți dai PC-ul de pământ este una bine cunoscută și, într-un mod cât se poate de evident, se va remedia printr-un update. Din păcate, din perspectiva Microsoft nu reprezintă o situație atât de arzătoare încât să fie remediată în cel mai scurt timp, așa că mai aveți câteva luni de îndurat.

  În cazul în care întregul set de circumstanțe descris mai sus vă este complet străin, este suficient să vă uitați la clipul de mai sus cu un gamer profesionist al cărui sesiune maraton de Counter Strike a fost întreruptă când se aștepta mai puțin. Erik Flom, persoana din spatele evenimentului imortalizat mai sus, face deseori sesiuni de streaming pe Twitch, dar de această dată era vorba de una mai specială care nu ar fi trebuit să se termine prea curând. Din păcate, după nouă ore de gaming neîntrerupt, Windows 10 a considerat că a venit momentul să ia o pauză. Din acest motiv, fără nici un fel de notificare sau posibilitate de amănare, computerul a fost închis și a început update-ul.

  Vezi cum previi update-ul la Windows 10 şi cum ştergi fişierele descărcate automat!

  Se pare că acele update-uri ce au fost instalate, pur și simplu, nu au mai putut fi amânate. Mai multe decât atât, Flom a insistat că a dezactivat actualizările automate din Windows 10 și că acel eveniment este cu atât mai puțin logic. În orice caz, dacă aveți un Mac și nu aveți nici o idee cum ați reacționa puși în fața unui astfel de eveniment, vă puteți amuza cu reacția gamerului în clipul de mai sus.

  Nu este primul clip de acest gen de pe Internet. Reacția acestui designer care nu apucă să-și randeze munca înainte să fie forțat să-și închidă calculatorul este ceva mai violentă, dar și mult mai amuzantă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.