duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Will Smith demisionează din Academia care organizează Premiile Oscar, după incidentul „The Slap”

  de - | 2 aprilie 2022, 4:19 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram / @willsmith)

  Will Smith a decis să demisioneze din Academia Americană a Filmului după ce l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock în timpul ceremoniei de premiere de anul acesta, a declarat într-un comunicat actorul laureat cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin, transmite sâmbătă AFP, citat de Digi24.

  „Acţiunile mele la cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Academiei au fost şocante, dureroase şi de nescuzat”, a scris Will Smith în textul citat de diferite media specializate de la Hollywood.

  „Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite”, a scris actorul în vârstă de 53 de ani.

  Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa | VIDEO AICI

  Academia a iniţiat o procedură disciplinară împotriva artistului și Consiliul de administraţie a se va întruni pe 18 aprilie pentru a decide asupra cazului şi a unor eventuale sancţiuni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.