WhatsApp se află într-o fază de testare pentru suport multi-dispozitiv

  de Special Arad | 25 septembrie 2020, 12:16 PM | IT

  0

  (foto: winfuture.de)

  WhatsApp a început acum următoarea fază de testare pentru așa-numitul suport multi-dispozitiv. Acest lucru va permite ca popularul serviciu messenger să fie conectat la un singur cont pe mai multe dispozitive în viitor, dar asta nu este tot ceea ce este planificat pentru moment.

  Conform WinFuture, utilizarea WhatsApp pe mai multe dispozitive funcționează în prezent numai cu un smartphone și interfața web pentru PC cu restricții. Puteți utiliza doar unul dintre dispozitive și, prin urmare, trebuie să vă conectați din nou și din nou. De luni de zile, planul WhatsApp a fost ghicit de mass-media și anume că asistența pentru mai multe dispozitive va fi în curând pornită. Astfel, puteți să vă conectați contul la mai multe dispozitive și să le utilizați în paralel.

  Cu WhatsApp Beta 2.20.196.8, un cont WhatsApp poate fi în curând conectat la diferite dispozitive. Linkurile sunt deja vizibile ca opțiune, dar nu sunt activate, este o chestiune de câteva zile.

  Noi detalii sunt acum disponibile din revista online WhatsApp Beta Info, și anume despre conectările pentru mai multe dispozitive. În versiunea beta 2.20.196.8 pentru Android, revista scrie că există o nouă secțiune „Dispozitive conectate”, care se referă la înregistrarea pe mai multe dispozitive. Puteți utiliza până la patru dispozitive în același timp. Conform studiilor de piață, cele mai multe smartphone-uri și tablete care folosesc WhatsApp sunt Samsung. Este ceva normal, Samsung fiind cel mai mare producător mondial de smartphone-uri.

  Aceasta înseamnă că toate jurnalele de chat și istoricul chat-ului pot fi vizualizate pe toate dispozitivele. Acest proces de sincronizare ar trebui, de asemenea, să fie complet criptat de la un capăt la altul – altfel ar fi o problemă de protecție a datelor. De asemenea, nu este necesară o conexiune la internet pentru toate dispozitivele conectate. De exemplu, dispozitivul principal nu trebuie să fie online pentru a vizualiza mesajele de pe un dispozitiv conectat. WhatsApp încă lucrează la aceste detalii.

  Încă nu este clar când va începe prima fază beta publică. În cele mai recente versiuni beta, au existat întotdeauna noi referințe la noua funcție. Dar, pur și simplu nu este activată, chiar dacă utilizatorii o așteaptă de ceva timp. Acest lucru ar trebui să se schimbe în curând, potrivit WhatsApp Beta Info, dezvoltatorii sunt acum în faza fierbinte înainte de început. În prezent, WhatsApp lucrează și la o nouă opțiune de tapet cu care puteți individualiza fiecare chat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.