Weekend sportiv arădean: Handbalul și futsalul se joacă la sala UAV

  de Dan Lazăr | 8 November 2019, 5:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Handbal, futsal, volei, rugby, tenis de câmp și fotbal sunt sporturile care pot apărea în agenda iubitorilor de sport din Arad, la finele acestei săptămâni.

  Sala „UAV – M. Botez” găzduiește sâmbătă și duminică trei partide interesante. Sâmbătă, de la ora 17.00, handbalistele Crișului Ch. Criș se duelează cu CSM Tg. Mureș, într-un meci între primele două clasate în Seria D a ligii secunde.

  Un alt meci de handbal este programat duminică, tot la sala UAV, de la ora 13.00, HC Beldiman primind replica grupării CSU Politehnica Timișoara, în cadrul etapei a IX-a din liga secundă masculină. Apoi, tot la UAV, începând cu ora 19.00, Șoimii Șimand primește replica liderului Seriei a IV-a din CN de futsal Under 19, Autobergamo Deva.

  Voleiul propune arădenilor două dueluri atractive. Sâmbătă, la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” (Generală 13), din cartierul Grădiște, UVVG ProVolei de piept cu o altă echipă neînvinsă în Seria Vest a Diviziei A2, CSM Suceava. Duminică, este rândul juniorilor să pășească la fileu, având loc derbiul arădean dintre ProVolei și CS Westar, locația fiind sala de sport a Șc. Gim. „Avram Iancu” (Generală 18), din zona UTA. Ambele confruntări debutează la ora 11.00.

  Stadionul din cartierul Sînicolaul Mic este locul unde sâmbătă, ora 11.00, se dispută un duel rugbistic, din cadrul Diviziei Naționale, între gazdele de la CS AUV și CSM Galați, în fapt ultimul meci din acest an calendaristic. De la ora 14.00 intră în scenă echipele Under 16 ale CS Universitatea și CSȘ Sibiu.

  Din sportul individual, consemnăm competiția de tenis de câmp dedicată amatorilor, Masters Premier Arad, ce are loc în weekend la Tenis Club Premier, din Vladimirescu.

  În fotbalul mic, al ligii a IV-a Arad, se desfășoară următoarele confruntări: Podgoria Pâncota – Victoria Zăbrani, CS Ineu – Șoimii Șimand, ACS Socodor – Victoria Felnac (toate au loc sâmbătă, ora 11.00), CS Beliu – Păulișana Păuliș, CS Glogovăț – Frontiera Curtici, Unirea Sântana – AFC UTA II (sâmbătă, ora 14.00).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.