vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Weekend sportiv arădean: Futsalul și voleiul sunt la putere. Fotbalul, baschetul, handbalul și tenisul de masă nu se lasă

  de Dan Lazăr | 31 ianuarie 2020, 6:59 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Multe echipe sunt implicate, la finele acestei săptămâni, în diferite turnee de futsal și volei. Baschetul, fotbalul, handbalul și tenisul de masă completează lista evenimentelor sporive din Arad.

  Șimandul reia aventura la futsal

  ACS Șoimii Șimand vs. Autobergamo Deva (duminică, 2 februarie, ora 17.00 – sala „UAV-M. Botez”) în prima etapă din Liga Elitelor Under 19, singura competiție juvenilă de futsal organizată de FR de Fotbal.

  În sezonul regulat, elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au câștigat la Arad, cu scorul de 5-1, însă la Deva au fost depășiți cu scorul de 8-0.

  Turneu al speranțelor feminine

  CS Westar Arad (președinte Iosif Wecker) organizează, sâmbătă și duminică, turneul cu numărul IV din seria vestică a CN de volei feminin – Speranțe. Meciurile au loc la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” (Gen. 13), după următorul program:

  Sâmbătă
  – începând cu ora 10.00
  CSȘ „Avram Iancu” Ștei vs. CS Victoria Nădlac
  CS Westar Arad vs. CSȘ Bega Timișoara
  – începând cu ora 16.00
  CSȘ Bega Timișoara vs. CS Ștei
  Westar Arad vs. Victoria Nădlac
  Duminică
  – începând cu ora 10.00
  Nădlac vs. Timișoara
  Westar vs. Ștei

  Fiind ultimul turneu al seriei, acesta va decide echipele calificate pentru faza semifinală I. Conform regulamentului, acolo vor ajunge echipele clasate pe locul 1 și cele mai bune 11 echipe clasate pe locul 2 în cele 13 serii.

  Derbi arădean la fileul juniorilor

  Tot la fileul juvenil, duminică, de la ora 14.00, în aceeași sală a școlii din Grădiște, se desfășoară derbiul arădean din Seria C a CN de juniori, între Westar și ProVolei.

  În runda anterioară, prima din 2020, CS Westar a suferit o nouă înfrângere, 0-3 (7-25, 19-25, 17-25), pe terenul CSȘ Caransebeș, în timp ce ProVolei a stat datorită numărului impar de participante.

  O nouă ediție a Memorialului Ionuț Leac

  În data de 1 februarie, de la ora 08.30, în sala de sport de pe Str. Voinicilor, nr.1A (fosta UVVG) va avea loc ediția a VII-a a Memorialului Ionuț Leac, la care participă echipe de copii născuți în anul 2010, dar și mai tineri.

  Vor participa 10 formații: Cetate Săvârșin, UTA, Podgoria Pâncota, Frontiera Curtici, CS Inoan Arad (Grupa A), Galaxy Brad, Atletico, Progresul Pecica, Șoimii Lipova, Academia Broșovszky (Grupa B).

  Zone județene de futsal la Macea, Pecica și Vladimirescu

  O altă competiție organizată de AJF Arad, Campionatul Județean de Futsal – ediția a VI-a, continuă în 01.02.2020 – 02.02.2020, cu trei zone, acestea desfășurându-se în Pecica, Vladimirescu și Macea. La Pecica, sâmbătă, de la ora 10.00, se duelează echipe din: Sâmpetru German, Turnu, Nădlac, Semlac, Peregu Mare, Munar, Șeitin și Pecica.

  Duminică, începând tot cu ora 10.00, la sala din Vladimirescu se duelează formații din: Horia, Târnova, Săvârșin, Păuliș, Mândruloc, Livada, Bârzava și Arad (Atletico).

  În fine, la Macea (duminică, ora 10.00) se vor întrece grupări reprezentând localitățile: Aluniș, Neudorf, Cermei, Pilu, Mailat, Macea și Arad (Olimpia Bujac și Viitorul Arad).

  UTA, ultimul amical înainte de Antalya

  Vineri, 31 ianuarie, pe stadionul „Motorul” are loc meciul amical UTA – Crișul Chișineu-Criș, ultimul înaintea plecării băieților lui Gyuszi Balint în stagiul de pregătire din Antalya. Întâlnirea cu divizionara terță arădeană începe la ora 11.00.

  Duel cu sibiencele sub panouri

  Campionatul Național de baschet feminin Under 18 continuă cu etapa a XIII-a, CSȘ Gloria Arad primind vizita echipei CSȘ Sibiu (duminică, ora 14.00 – sala LPS Arad). Arădencele ocupă locul 10 – din 12 participante – în runda precedentă suferind o înfrângere drastică la Satu Mare, scor 25-84, în timp ce Sibiul se află pe poziția secundă, după liderul neînvins din Alexandria.

  Pe semicercul din Sântana

  Recent înființatul campionat județean de handbal masculin pentru juniori IV, are sâmbătă (ora 10.00), la Sântana, un turneu la care participă: AHC Beldiman, CS Inoan (ambele din Arad), CS Victoria Nădlac și CS Unirea Sântana.

  Jurnaliștii se întrec la tenis de masă

  La finele acestei săptămâni se desfășoară și o competiție sportivă dedicată presei arădene. După o pauză de câțiva ani, la Complexul „Emil Prokopecz”, al CSM Arad, are loc, sâmbătă, începând cu ora 9.30, Cupa Presei la tenis de masă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.