miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Weekend de foc pentru ProVolei Arad: victorii la seniori, înfrângeri la senioare și cadeți

  de Dan Lazăr | 25 octombrie 2021, 1:36 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Președintele CS ProVolei Arad, prof. Radu Sabău, detaliază un sfârșit de săptămână plin pentru clubul pe care îl conduce, ccu meciuri de seniori, senioare sau cadeți.
  „A fost un weekend plin de volei pentru sportivii arădeni de la CS ProVolei. Luând-o în ordine cronologică, vineri au debutat seniorii, care își dispută meciurile în sistem turneu, iar primul a fost organizat chiar de CS Provolei Arad. În primul meci echipa arădeană a fost învinsă cu scorul de 3-1 de CSȘ Oțelu Roșu, echipă întărită față de sezonul trecut cu patru foști divizionari de prima ligă.
  Au urmat două victorii, cu 3-1 și 3-0 în dauna formațiilor ASC Volei Club 2015 Zalău și CS Westar Arad. În urma acestor rezultate, ProVolei ocupă locul doi în serie, după CSȘ Oțelu Roșu.
  Antrenorul Marius Mascovits i-a avut la dispoziție pe Ciubotariu Alexandru, Dinca Daniel, Csiszar Balazs, Balulescu Crișan, Filipan Alin, Tocoian Filip, Lovas Lorand, Moț Flavius, Timoty Mark, Filipan Mădălin și Rusu Bogdan.
  Echipa de volei fete, participantă în Divizia A2, a avut o primă deplasare la Oradea unde a dat piept cu una din formațiile grele ale campionatului, CSU Oradea. A fost un 0-3 sec, dar echipa noastră este la început de drum și după cum bine știm orice început e greu. Antrenorul Daniel Ispas le-a folosit pe: Ciubotariu Alexandra, Jancsik Roxana, Horga Olivia, Igna Andreea, Radu Brianna, Bobis Carla, Galeș Ana, Olariu Maya, Budurisan Ayleen, Iuras Ina, Peia Gabriela și Gorgan Maria.
  Și nu în ultimul rând, echipa de cadeți s-a deplasat la Cluj-Napoca, pentru meciul de duminică cu CS Viitorul Cluj, meci încheiat cu 3-0 în favoarea clujenilor. Antrenorul Marius Mascovits i-a folosit pe Bilțiu Andrei, Onofrei Adrian, Burtea Mihai, Motica Bogdan, Ciobanu Raul, Ispas David, Ianculescu Eduard și Busa Fabian.
  Președintele CS ProVolei Arad mulțumește pe această cale Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad care sprijină mișcare voleibalistica în municipiu și județ”, ne-a informat președintele clubului Radu Sabău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.