duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Roger Federer ne va însoți în toate călătoriile. Este noua voce a Waze, celebra aplicație de ghidare în trafic

  de Special Arad | 4 iunie 2023, 9:36 AM | Auto | Internaţional | Naţional

  0

  (foto: Autoveolution)

  Roger Federer, câștigător al 20 de turnee de Mare Șlem, unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului, îi va ajutape șoferi să navigheze pe șosele, în calitate de „voce” a aplicației Waze, care oferă informații în timp real privind orientarea în traficul rutier, informează Reuters.
  Roger Federer oferă astfel direcții în limbile engleză, franceză și germană, pe care le vorbește fluent, fiind prima persoană care înregistrează astfel de mesaje pentru o aplicație de navigare în trafic în trei limbi diferite.

  În afară de indicațiile standard, elvețianul, în vârstă de 41 de ani, rostește inclusiv câteva mesaje motivaționale pentru șoferi, înainte ca aceștia să pornească la drum: „E timpul să mergem! Simt deja cum andrenalina începe să-și facă efectul”, spune Federer. „E timpul să conduci! Ai încredere în capcitățile tale. Sunt gata să te ajut pe parcurs”, mai spune fostul tenismen în altă înregistrare.

  Federer se alătură unei liste de vedete și personalități care au semnat contracte similare pentru Google/Waze, precum Christina Aguilera sau Jonas Brothers, Liam Nesson sau Morgan Freeman.

  Sursa foto: Autoveolution

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.