Vulpea arădeană, văzută din nou la plimbare pe mal | Video

  de Mihai Todoca | 6 November 2022, 6:08 PM | Animal Special

  0

  A devenit deja o obișnuință pentru unii arădeni să zărească o vulpe plimbându-se pe malul Mureșului, sau chiar pe lângă Tribunalul Arad. Nu putem fi convinși că este vorba de aceeași vulpe care a ajuns de câteva ori să fie vedeta unui articol în presa locală, dar se pare că acest animal apare periodic în aceleași zone.

  Aseară, ca și în alte dăți, aceasta a fost observată plimbându-se pe lângă terenurile de tenis de pe malul Mureșului, cel mai probabil în căutare de mâncare. Putem spune că vulpea, care nu se sperie ușor de oameni, a devenit un cetățean de onoare al orașului.
  https://youtube.com/shorts/21SPadSh5yY?feature=share

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.