Vrei să scapi de televizorul sau calculatorul uzat? Acum poți să le reciclezi gratuit și la Arad, prin Serviciul Local de Colectare

  de Raluca Medeleanu | 11 octombrie 2017, 2:37 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Asociația Română pentru Reciclare RoRec anunță că de acum și județul Arad beneficiază de Serviciul Local de Colectare a produselor electrice și electrocasnice uzate.

  „Ai deșeuri electrice și electronice grele sau voluminoase de care vrei să scapi ușor? Soluția este Serviciul Local de Colectare, pus la dispoziție de operatori locali autorizați, acum și în județul #Arad.

  Sună gratuit la TelVerde 0800 444 800 (zilnic 9:00-17:00) sau plasează o comandă de ridicare de la domiciliu prin formularul online: www.colecteaza.ro/puncte-de-colectare/ar”, anunță RoRec pe pagina oficială de Facebook.

  Preluarea de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este un serviciu disponibil doar pentru deșeurile electrice grele sau voluminoase, care depășesc 30 kg. Punctele de colectare din județ se pot afla tot accesând linkul de mai sus.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.