vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Voucherele de 250 de lei pentru persoanele cu venituri mici vor fi distribuite până la finalul săptămânii

  de Special Arad | 27 iulie 2022, 7:43 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Guvernul a anunțat miercuri că au fost emise toate cele 2,5 milioane de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente și mese calde. „Până la sfârșitul acestei săptămâni, preconizăm că Poșta Română va finaliza procesul de distribuire”, a transmis Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, potrivit stiripesurse.ro.

  O posibilă excepție poate surveni în cazul persoanelor care nu sunt găsite la domiciliu sau care nu au răspuns avizării reprezentanților Poștei, însă nu există riscul ca vreunul dintre beneficiarii eligibili să nu primească acest sprijin.

  Pentru tranșa I, încărcarea cu ajutorul de 250 de lei se face într-un interval de aproximativ 7-10 zile de la momentul primirii cardurilor. Ulterior, procedura de virare se simplifică, astfel că toți cei peste 2,5 milioane de beneficiari vor primi ajutorul în decurs de 3-5 zile.

  Voucherele sociale în valoare de 250 de lei se acordă o dată la două luni, până în luna decembrie, prin programul „Sprijin pentru România”.

  Dacă sunt persoane care nu sunt sigure că se află pe lista beneficarilor eligibili, întrebările referitoare la acest aspect trebuie adresate Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

  Informațiile referitoare la cardurile care nu au putut fi livrate pot fi solicitate Poștei Române.

  Citește mai mult despre cine beneficiază de aceste vouchere pe stiripesurse.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.