Votează Wiener sau Bibarț și nu vom mai scăpa niciodată de Falcă! (P)

  de | 18 septembrie 2020, 9:00 AM | Politikos | Topic special

  0

  Sigur nu există arădean care să fie mulțumit de ce a ajuns să arate orașul nostru în ultimii 16 ani.

  Care să nu fi simțit pe propria-i piele că nu mai are oxigen din cauza lui Falcă și a caracatiței pe care a construit-o cu răbdare și tenacitate în jurul intereselor sale. Supranumit și Faraonul, acesta a învățat de la cei mai buni și totodată perverși strategi în ale jocurilor politice: nașul Băsescu și nașul lui Bibarț, păpușarul șef, Florian Coldea.

  Obișnuit să își calculeze în avans foarte bine mișcările, Gheorghe Falcă a reușit și de această dată să-și planteze jucători disimulați în candidați, în toate organizațiile politice pe care le avea sub control, la nivel local.

  Pasul 1: A ieșit cu  varianta Călin Bibarț interimar pentru primăria Arad.

  Pasul 2: L-a scos pe Sergiu Bîlcea din joben. Pentru a-l victimiza pe Bibarț și a-l dezlipi de imaginea tot mai năclăită a lui Ghiță Falcă. L-a lăsat pe Bîlcea să taie kilometri de

  panglici la tot soiul de inaugurări din municipiu, deși el era vice la județ.

  Pasul 3: “Nevinovatul” Bibarț apare din nou în prim-plan, de această dată cu imaginea simulată a războinicului din PNL, care și-a înfruntat Faraonul și a ieșit la plimbare, băiețaș cu praștie și cu Duster, printr-un oraș cu ale cărui dezastre, el personal, aproape că nu are legătură.

  Și mai bine a jucat-o Falcă cu Uniunea care ar fi trebuit să Salveze și Aradul, odată cu România. Aceasta pare însă determinată să îngroape Aradul în alți patru ani de fălcisme. Deși partidul îl votase, în mod democratic, pe incolorul și inodorul Sergiu Vlad să candideze la primăria Arad, până la urmă tot Falcă a făcut jocurile și în USR. Sună ciudat și neverosimil.

  Dar iată logica:

  Pasul 1. Adrian Wiener apare brusc la Arad, ca Făt Frumos pe cal alb, salvatorul de COVID. Vine în mijlocul stării de urgență, când se punea problema ca orașul nostru să

  intre-n carantină, după modelul Suceava.

  Pasul 2. În Aradul în care nimic nu mișcă fără OK-ul lui Falcă, senatorul USR e pus ȘEF LA SPITALUL COVID. Și i se permite să-și construiască imaginea eroului salvator, chiar înainte de alegerile locale. Este de specialitate internist. Nici pneumolog, nici epidemiolog..Credeți că nu am fi avut specialiști în Spitalul TBC, care să preia funcția? În ce film SF credeți că acest lucru ar fi fost posibil, fără ca FALCĂ și WIENER să fi fost pe BLAT? Apoi vine dezbaterea. Marea dezbatere de la televiziunea lui Falcă. Unde își anunțaseră prezența Wiener, Bibarț și Meszar. Când, Faraonul a apărut în toată splendoarea. Și cu aroganța-i specifică, și-a marcat teritoriul. I-a amintit lui Wiener că el l-a pus șef la Spitalul Covid.

  Falcă a mai avut o scăpare, generată probabil de megalomania-i caracteristică. A lăsat să se înțeleagă că știe multe despre perioada în care Adrian Wiener a fost director medical al Spitalului Județean Arad,perioadă care a coincis cu cea în care fostul șef liberal al județului, a fost reținut de DNA pentru achizițiile ilegale făcute la spital.

  Întebarea care se ridică e  cu ce îl are Falcă pe Wiener la mână? O altă întrebare ar fi: nu e păcat ca votul de revoltă al arădenilor după ani de minciuni și micimea lui Falcă să se întoarcă tot la un om al lui Falcă, cu singura scuză că e de la USR?

  Comandat de partidul Social Democrat – PSD. CUI mandatar financiar coordonator 21200019

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.