luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vor începe lucrările pe segmentul lipsă din Autostrada Vestului, între Margina și Holdea

  de - | 10 aprilie 2024, 8:08 AM | Regional

  0

  Este o chestiune de câteva zile până când se deschide șantierul de pe segmentul lipsă din Autostrada Vestului, între Margina și Holdea, de nici 10 km, în județul Timis. Săptămâna viitoare muncitorii omului de afaceri Dorinel Umbrarescu încep treaba. Anunțul a fost făcut de ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, informează opiniatimisoarei.ro.

  „S-a făcut această licitație și a câștigat-o o companie românească, un constructor foarte bun. Este o lucrare de aproximativ 10 km pe care aceasta companie o va executa si se va inscrie in termen.

  Săptămâna viitoare intră în șantier. Au fost chestiuni de mediu, chestiuni care țin de autorizațiile de mediu și de toate lucrurile pe care le cunoașteți și peste care nu putem trece.

  Din discuțiile pe care le-am avut, inclusiv cu constructorul, săptămâna viitoare toate aceste lucruri sunt depasite si se intra la executia acestor kilometri.

  Să știți că pentru forța acestei companii, 2 km, pentru că nu sunt 10 km de tunel, sunt 2 km… Am luat acest proiect de la domnii de dinainte blocat total. În acest moment exista lucrări de pregătire de șantier. Au fost făcute defrișări”, a declarat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu la Digi24.

  De săptămâna viitoare, odată cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor, utilajele vor fi puse la treabă, iar tronsonul de autostradă trebuie să fie gata în 2 ani, întrucât se face cu bani europeni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.