marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vom avea mici și grătare plouate de 1 Mai? Vremea la Arad conform ANM, Accu Weather și Weather Underground

  de Special Arad | 21 aprilie 2015, 12:01 PM | Știri Arad

  0

  Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în prima parte a acestei săptămâni vremea va fi rece, urmând să se încălzească de joi. Totuși, meteorolgii susțin că de 1 Mai sunt șanse mari să plouă în majoritatea țării. Șanse îndoielnice, dar chiar și la Arad…

  ANM nu ne lămurește foarte bine, așadar, însă și agențiile internaționale se contrazic puțin. Dacă e să credem Accu Weather, 1 Mai va fi noros la Arad, cu temperaturi între 20 și 24 de grade C. Dacă ne luăm după Weather Underground, se anunță ploi în timpul dimineții și 50% șanse de ploaie în timpul zilei. Vânt: 19km/h dinspre vest și umiditate 55%. Temperatura generală: 20 grade Celsius.

  În zona Crișana

  Intervalul 20 – 22 aprilie va fi caracterizat de o vreme mai rece decât în mod obişnuit, cu media regională a temperaturilor maxime între 12 ş i 14 grade, iar cea a minimelor de 1…3 grade. Între 23 şi 26 aprilie, procesul de încălzire va aduce media maximelor diurne spre 21 de grade, în timp ce minimele nocturne se vor situa în jurul valorii de 8 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, în această regiune, valorile termice medii vor fi apropiate de cele normale, cu maxime ce se vor situa între 19 şi 21 de grade şi minime de 6…8 grade. Până pe data de 25 aprilie probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, dar între 26 aprilie şi 3 mai va ploua aproape zilnic, iar izolat pot fi cantități mai însemnate, scrie Libertatea, care citează Agenția Națională de Meteorologie.

  La Arad,

  conform Accu Weather, pe 1 Mai cerul va fi noros, iar temperatura va fi în timpul zilei în jur de 24 de grade. Dimineața 20 de grade și șanse de precipitații de 14 %. Seara vor fi 21 de grade Celsius.

  accuwhater 1 mai pe ziaccu dimineataaccu dupa amiazaaccu seara

   

  Potrivit Weather Underground, vor fi 20 de grade Celsius și se anunță ploi în timpul dimineții. În timpul zilei: șanse de 50% că va ploua. Vânt: 19km/h dinspre vest și umiditate 55%.

  forecast weather underground arad 1 may

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.