Voluntari – UTA: „Suntem consumați, dar ne mobilizăm la maximum!”

  de Special Arad | 7 June 2016, 4:08 PM | Sport

  0

  Roland Nagy, antrenorul Bătrânei Doamne, a vorbit despre dubla cu FC Voluntari din barajul pentru promovarea în Liga 1, interviu apărut pe site-ul oficial al clubului uta-arad.ro.

  Echipa s-a antrenat în această după amiază, iar deseară pleacă cu avionul spre București.

  Ce a spus Roli Nagy despre acest baraj?

  „Se simte tot ce a fost într-un an, atât ca uzură fizică și psihică. Avem și suspendarea lui Manea, din nimic, dar trebuie să suportăm acest lucru. Voluntariul vine după un sezon furtunos, au avut posibilitatea să se pregătească din timp de acest baraj, să fie proaspeți, lucizi, ceea ce constituie un dezavantaj pentru noi. Cum a zis și domnul Florin Marin, avem entuziasmul de partea noastră, suntem în priză, dar aici totul e cu plusuri și minusuri.

  La un asemenea ritm cum am jucat în ultima perioadă nu s-a jucat nici în Anglia, nici de Boxing Day. Noi am tot „boxat”, atât pe final de play-off, plus în aceste baraje. Din punctul meu de vedere, nu trebuie să fii expert, dar nu pot să nu mă întreb ce ai putea face să regenerezi echipa și să o aduci la o prospețime cerută de o finală, practic, într-un timp atât de scurt?

  Revenind la adversarii noștri, știm că au câțiva jucători promițători de la Steaua, plus alții de calitate. Ne agățăm de orice, știam că ajungem să înfruntăm un adversar de Liga I după primul baraj, dar programul e înfiorător. Nu am mai văzut așa ceva și mă mai întreb de ce suntem superficiali, după un an în care s-au investit, s-au făcut atâtea sacrificii, iar un antrenor sau un jucător poate să depindă de un meci? Și atunci ajungem să să analizăm în câteva minute ce s-a întâmplat în câțiva ani…”, a declarat antrenorul principal al echipei UTA pe site-ul oficial al clubului uta-arad.ro.

  „Noi suntem consumați, dar ne mobilizăm la maxim. Așa cum după Călărași s-a zis că Dunărea – Voluntari e barajul următor, uite că am crezut în șansă și am surprins multă lume. Așa e și acum. Am spus-o, adversarii au prima șansă, au lot numeric și valoric foarte bine acoperit, nu le lipsește nimeni, însă noi avem inima și spiritul. Flacăra a crescut enorm, de la o etapă la alta”, a încheiat Roli.

  IMG_1569

  În acest an, UTA a disputat 36 de meciuri oficiale (sezon regulat + play+off + primul baraj). Ultimele săptămâni au fost infernale, cu meciuri din trei în trei zile, se arată pe uta-arad.ro.

  UTA nu îi va avea la dispozițiepentru meciul de mâine de la Voluntari pe: Manea – suspendat, Filaret, Polgar și Hlistei – accidentați. Staff-ul tehnic și toți cei din jurul echipei au făcut eforturi mari ca băieții să poată fi remontați după istovitorul și fantasticul meci de sâmbătă seară, se arată pe uta-arad.ro.

  Comisia Centrală a Arbitrilor a publicat brigada care conduce confruntarea de mâine. Cei trei arbitri sunt toți purtători ai ecusonului FIFA: Istvan Kovacs (Carei) – Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzică (Piatra Neamț).

  În premieră, UTA are parte și de arbitri adiționali: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) și Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea). Arbitru de rezervă: Aurel Oniță (Constanța).

  Brigada e notată de Irina Mîrț (București), iar observator de joc, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost delegat Eduard Alexandru.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.