duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Volodimir Zelenski: „Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru Ucraina”

  de Special Arad | 28 februarie 2022, 8:41 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit cu premierului britanic Boris Johnson și i-a transmis acestuia că următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru Ucraina, deoarece luptele continuă în toată țara, scrie BBC.

  Volodimir Zelenski i-a comunicat acest lucru lui Boris Johnson în timpul unei convorbiri telefonice, care a avut loc duminică.

  Premierul Boris Johnson a spus că Regatul Unit şi aliaţii săi vor face tot posibilul pentru a garanta că ajutorul defensiv va ajunge în Ucraina, potrivit unui purtător de cuvânt din Downing Street.

  Totodată, premierul britanic a lăudat modul în care Zelensky a acționat de la începutul invaziei.

  Cei doi lideri vor continua să se informeze și să discute despre situația din Ucraina, potrivit sursei citate.

  La exact cinci zile de la începerea invaziei, Rusia a reluat, în această dimineață, bombardamentele asupra principalelor orașe ucrainene, Kiev și Harkov. A fost lovită și o localitate aflată în apropierea capitalei, unde o rachetă a distrus un bloc de locuințe. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunțat că luni dimineața vor avea negocieri între o delegație a țării sale și o delegație rusă, în Belarus, în apropiere de graniță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.