Voleibaliștii au făcut spectacol în derbiul cu CSM Suceava

  de Dan Lazăr | 9 noiembrie 2019, 1:47 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Fețe zâmbitoare la finalul derbiului din Seria de Vest a Diviziei A2 de volei masculin, desfășurat sâmbătă la prânz în sala de sport a școlii gimnaziale din cartierul Grădiște. Gazdele de la UVVG ProVolei Arad au depășit cu scorul de 3-0 (25-9, 30-28, 25-14) pe CSM Suceava, în duelul singurelor echipe neînvinse din serie.
  Doar actul secund a stat sub semnul echilibrului, ambele echipe beneficiind de mingi cu care puteau închide socotelile, însă cei care au făcut acest lucru au fost elevii lui Marius Mascovits, Lucian Laza (ambii în postura de antrenori-jucători) și Radu Sabău (președintele clubului). După consumul de energie neconcretizat favorabil pe tabelă, mai tânăra echipă moldavă a cedat destul de clar setul trei, ProVolei având se pare drum deschis spre turneul semifinal.

  Un lot petru promovare

  Lotul formației UVVG ProVolei Arad a fost alcătuit din: Ardelean Emanuel, Mascovits Marius, Both Adrian, Flonta Alin, Tocoian Filip, Gligor Sergiu, Matica Adrian, Lovas Lorand, Dincă Daniel, Laza Andrei, Toader Darie și Bălulescu Cristian – ultimii doi jucători fiind în postura de „libero”.
  Pentru CSM Suceava au cedat în 69 de minute: Albu, Cazacu, Dănilă, Streangă V. Ștreangă T., Petraru, Roman, Orășanu, Boghean și „liberoul” Bortă.

  Bacăul, următorul rival

  În următoarea rundă, ProVolei (trei succese din tot atâtea confruntări, toate însă pe propriul teren) se va deplasa pe terenul Științei Bacău, pentru ultima confruntare a turului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.