luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Voleibaliștii arădeni au meciuri oficiale la finalul lunii ianuarie, în Cupa României și A2. Radu Sabău: „Consider că avem un lot mai valoros față de CSU Brașov”

  de Dan Lazăr | 18 ianuarie 2021, 5:26 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Trei zile, posibil trei meciuri pentru voleibaliștii lui Marius Moascovits la finele acestei prime luni din 2021. UVVG ProVolei Arad a fost programată în 28 ianuarie în primul tur al Cupei României, cu CSU Brașov, în cazul unui succes urmând să evolueze și în 29 ianuarie, tot de la ora 17.00, cu o altă prim-divizionară, CS Unirea Dej.

  Turneul Cupei României – unde ProVolei Arad este singura divizionară secundă dintre participante – este programat la Cluj-Napoca, semifinalele și finala, din 30, respectiv 31 ianaurie, urmând a fi transmise de către TVR3.

  Gruparea prezidată de prof. Radu Sabău își va încheia periplul prin județul Cluj în 30 ianuarie, când în cadrul turneului seriei vestice a Diviziei A2 va înfrunta pe CSM Suceava.

  „Brașovul are avantajul celor 11 jocuri susținute în acest sezon de prima ligă, chiar dacă a fost vorba de tot atâtea înfrângeri. Totuși, consider că avem un lot mai valoros, mai sudat”, ne-a declarat prof. Radu Sabău, președintele clubului arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.