luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Voi ați votat, noi jucăm”. Află care sunt cele mai iubite spectacole la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”!

  de Special Arad | 11 iunie 2018, 6:43 PM | Cultură

  0

  „La final de stagiune jucăm… pe placul dumneavoastră. Asta pentru că dumneavoastră, spectatorii noștri, ați fost cei care ați ales care vor fi cele două spectacole (unul la sala mare și unul la sala Studio) care vor încheia stagiunea 2017-2018”, anunță conducerea Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  Publicul arădean a fost rugat la începutul acestei luni să voteze până în data de 10 iunie, pe pagina oficială de Facebook a teatrului arădean, spectacolele propuse pentru finalul stagiunii, așa cum v-am anunțat și pe Special Arad în urmă cu o săptămână.

  Votul s-a încheiat ieri, iar astfel, pe 23 iunie, de la ora 19.00, în sala Studio se va juca „Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban– spectacol clasat pe locul I în topul preferințelor cu 47 de voturi. Același Cristian Ban semnează și spectacolul clasat pe locul II printre preferințele celor care au votat. Este vorba despre spectacolul „Ai mei erau super!”. Clasamentul stabilit de spectatori încrie pe locul III spectacolul „Tatăl”, în regia lui Radu Iacoban, urmat de „Flori de mină” semnat regizoral de Ștefan Iordănescu și de „Complexitatea apartenenței” – regizat de Radu Nica.

  Atunci când vorbim despre cele mai iubite spectacole jucate la sala mare, putem spune că spectatorii au fost… mai darnici. Și asta pentru că, pe primul loc au plasat, cu același număr de voturi (40), două spectacole: „Don Juan se întoarce de la război” (regia Horia Suru) și „Disputa” (regia Vlad Massaci). Pe locul doi se plasează spectacolul „Take Ianke și Cadîr” (regia Laurian Oniga), urmat de „Geniul crimei” (regia Antonella Cornici)  și „Exit” (un spectacol de Arpad Schilling).

  Și pentru că spectatorului trebuie să i se dea ceea ce… a votat , actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” vor juca ambele spectacole clasate pe locul I, astfel: la final de stagiune 2017 – 2018, în 24 iunie, de la ora 19.00 – „Don Juan se întoarce de la război”, iar în toamnă, chiar în deschiderea noii stagiuni: „Disputa”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.