Vocea angelică a Laurei Bretan a fermecat publicul la concertul de la Filarmonica Arad | Foto • Video

  de Raluca Medeleanu | 31 July 2021, 8:59 AM | Cultură | Muzică

  0

  Laura Bretan, cunoscuta solistă româno-americană, a susținut vineri seara un concert de excepție în sala de concert a Palatului Cultural. Aceasta a fost acompaniată de pianistul Giora Linenberg și de orchestra Filarmonicii Arad.

  Giora Linenberg este un compozitor și pianist din Israel, fiind cunoscut publicului mai ales după ce a compus melodii pentru Lara Fabian.

  Laura Bretan are 19 ani, este de origine din Hunedoara, însă a crescut în Statele Unite. Vocea ei cristalină, angelică, dar extrem de puternică, de operă, a reușit să îi ducă premiul cel mare la ediția din 2016 a emisiunii de tip concurs „Românii au talent” și a reușit chiar să ajungă în finala „America’s Got Talent“ din 2018. Apoi, a dorit să reprezinte România la Eurovision, în 2019, însă a ajuns doar în faza de selecție națională, în schimbul ei fiind aleasă Ester Peony.

  Vestitul Simon Cowell, producător al emisiunilor din Marea Britanie și SUA „X-Factor”, „Pop Idol”, „American Idol”, respectiv „America/Britain’s got talent” a spus despre vocea tinerei, la audiție, că: „N-am auzit niciodată așa ceva în toți anii în care am făcut acest spectacol! De aceea am facut acest spectacol, să găsim oameni ca tine!”.

  Anul acesta, Laura Bretan a finalizat și primul material discografic din cariera sa – „World I See“, care a putut fi cumpărat și în holul Palatului Cultural din Arad, înainte și după concert.

  Pe lângă vocea de înger, solista are și suflet de înger, o mare parte din timp dedicându-l activităților caritabile, fiind ambasadoare Star of Hope International, organizație de ajutorare a copiilor săraci, orfani sau cu dizabilități. În prezent, fundația ajută peste 44.000 de copii din întreaga lume.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.