Vladimirescu, comuna care e cu un pas în fața tuturor. Primăria își produce singură energia electrică

  de Andreea Daniela B. | 2 October 2021, 8:42 AM | Administraţie

  0

  (foto: Mihai Mag/Facebook)

  De cele mai multe ori, odată ajunși la conducere, unii primari uită promisiunile făcute în perioada dinaintea alegerilor. Nu același lucru putem spune despre primarul Vladimirescului, Mihai Mag, care a reușit să ducă la bun sfârșit un proiect ce va aduce doar beneficii primăriei. Astfel, începând de ieri, Primăria Vladimirescu își produce singură energia electrică și are chiar și o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

  Pentru că am promis că vă voi face mândri de comuna noastră, vă anunț că am finalizat un proiect prin care Primăria comunei noastre este independentă din punct de vedere energetic, prin montarea de panouri fotovoltaice care la capacitate maximă pot produce dublul consumului instituției.

  Tot în acest proiect am montat o stație de încărcare pentru mașini electrice, folosind de asemenea energia produsă de panourile montate pe acoperișul clădirii Primăriei.

  Sunt convins că suntem prima administrație publică ce oferă acest serviciu și se autosusține energetic.

  Continuăm proiectul “Energie Verde” și pentru celelalte instituții publice din comună„, transmite primarul Mihai Mag.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.