Vladimirescu, cea mai bogată comună din Arad, potrivit unui studiu eMAG

  de Special Arad | 28 martie 2018, 8:31 AM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Comerțul online capătă teren chiar și în zonele rurale ale România, unul din patru clienți fiind de la țară, ca și aproape una din cinci comenzi, datorită ușurinței de accesare cu ajutorul aplicațiilor de smartphone, se arată într-un studiu realizat de eMAG.

  Astfel, 26% dintre clienții eMAG provin din mediul rural și 18% dintre comenzile plasate sunt livrate în zonele rurale, a anunțat compania.

  Iată care au fost și comunele cele mai bogate, potrivit studiului, adică cele care au înregistrat cele mai mari livrări din fiecare județ, având cea mai mare putere de cumpărare:

  Timiș – Dumbrăvița
  Prahova – Blejoi
  Cluj – Florești
  Constanța – Valu lui Traian
  Suceava – Șcheia
  Iași – Valea Lupului
  Dâmbovița – Crevedia
  Bihor – Sântandrei
  Mureș – Sângeorgiu de Mureș
  Argeș – Bâscov
  Neamț – Săbăoani
  Arad – Vladimirescu
  Maramureș – Moisei
  Harghita – Remetea
  Brașov – Sânpetru

  sursa: libertatea.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.