miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vladimir Putin susţine că nimeni nu va reuşi „să intimideze sau să izoleze” Rusia

  de Special Arad | 21 decembrie 2014, 12:24 PM | Internaţional

  0

  Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sâmbătă că nicio ţară nu va reuşi să „intimideze, să domine sau să izoleze” Rusia, asigurând că este pregătit să „treacă prin unele dificultăţi” pentru a garanta suveranitatea ţării, afectată de sancţiuni din cauza crizei ucrainene, relatează Mediafax.

  „În mod evident, nimeni nu va reuşi să ne intimideze, să domine sau să izoleze Rusia. Nimeni nu a reuşit vreodată acest lucru şi nimeni nu va reuşi”, a afirmat Putin într-un discurs susţinut cu ocazia Zilei angajaţilor agenţiilor de securitate.

  Amintind că tentative similare împotriva Rusiei au fost făcute de mai multe ori de-a lungul istoriei, Vladimir Putin a adăugat că ţara ar trebui „să fie pregătită să treacă prin unele dificultăţi şi să ofere un răspuns adecvat tuturor ameninţărilor la adresa suveranităţii, stabilităţii şi unităţii societăţii”.

  Occidentalii au impus vineri noi sancţiuni împotriva Moscovei, Statele Unite interzicând toate schimburile comerciale cu Crimeea, anexată de Rusia în primăvară, în timp ce Canada a interzis intrarea pe teritoriul său a 20 de oficiali politici ruşi şi separatişti ucraineni, vizând sectoarele petrolului şi gazelor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.