sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad s-a drogat, apoi și-a înjunghiat mama! Mesaje șocante pe facebook

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 8:29 AM | Naţional | Social Media

  0

  Un tânăr din Braşov a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a înjunghiat mama. Şi mai şocante sunt mesajele pe care tânărul le-a postat, înainte de a face gestul cumplit, pe reţeaua de socializare Facebook.

  Din primele informaţii, se pare că Vlad se afla sub influenţa unor substanţe halucinogene, iar asta l-ar fi făcut să creadă, după propriile spuse, că Diavolul a intrat în mama sa. Aşa că tânărul şi-a scos mama, o profesoară de desen din Braşov, afară din apartament, după care a împins-o pe scări şi, în final, a înjughiat-o, scrie voceatransilvaniei.ro. Fotografia de mai sus este fotografia de la profilul său de facebook.

  Vecinii, speriaţi de zgomote, au sunat imediat la 112, iar un echipaj medical a reuşit să-i salveze viaţa femeii, care acum se află internată în spital. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei, scrie Vocea Transilvaniei.

  În cursul nopţii de luni spre marţi, tânărul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje ciudate. Prietenii săi de pe reţeaua de socializare au crezut, iniţial, că cineva i-a spart contul, iar alţii au dat vina pe droguri.

  bv

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.