miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Dragomir, „cireașa” de pe tortul lui Rednic? De doi ani joacă în Cipru

  de Lucian Dănilă | 10 iunie 2023, 6:08 PM | Sport

  0

  UTA a renunțat la un întreg autocar cu jucători. Tocmai în această după amiază, conducerea grupării arădene a postat pe site-ul oficial o fotografie în care le mulțumește celor la care s-a renunțat, iar arădenii se întreabă acum cu cine vor fi înlocuiți aceștia.

  Au plecat și câțiva dintre greii vestiarului, așa cum au fost Desley Ubbink, Paul Anton, Marko Vukcevic sau Erico Da Silva, dar și Otele, jucător care a semnat deja din iarnă cu fosta campioană CFR Cluj.

  La capitolul veniri nu avem încă nicio certitudine. Se discută despre atacantul neerlandez de la Rapid, Kevin Luckassen, jucător adus în România chiar de Mircea Rednic pe când antrena la Iași, un jucător care a dat un randament bun doar la Iași și la Viitorul Constanța, având apoi evoluții oscilante la Sepsi sau Rapid. În Giulești a fost mai mult rezerva lui Dugandzic.

  Mircea Rednic spunea în urmă cu câteva zile la o emisiune că „lotul va fi complet în proporție de 80 la sută până la data de 18 iunie. Apoi vor veni cireșele de pe tort”.

  După plecarea lui Desley Ubbink, pe care Rednic îl considera „cel mai fotbalist din lotul echipei UTA”, tehnicianul grupării arădene caută un jucător de profilul numărului 19, iar unul dintre cei cu care se negociază se pare că este Vlad Dragomir.

  multumim

  Fotbalistul născut la Timișoara juca la 15 ani în echipa lui ACS Poli care era antrenată pe atunci de Dan Alexa. A plecat apoi la Arsenal, dar nu a reușit să se impună pentru a fi cooptat în lotul echipei mari al grupării londoneze. După ce a jucat câteva minute și la Euro de tineret din 2019, acolo unde România a jucat în semifinale, cariera lui Vlad Dragomir a cunoscut o pantă descendentă. A ajuns la Perugia, în Serie B, și a retrogradat cu echipa italiană în Serie C unde a jucat 15 meciuri. A revenit în Serie B la Virtus Entela, iar de doi ani joacă pentru gruparea din Cipru, Pafos, echipă cu care a încheiat pe locul 4 în ultimul sezon și pentru care a înscris de două ori în doi ani.

  În vârstă de 24 de ani, împliniți în luna aprilie, Dragomir ar putea fi alegerea pentru postul de mijlocaș al echipei UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.