Vlad Botoș, europarlamentar USR PLUS: Informații pentru cetățeni despre gestionarea crizei COVID-19

  de - | 10 aprilie 2020, 2:15 PM | Comunicate contra cost

  0

  În contextul interesului ridicat al populației pentru evoluția COVID-19 în județul Arad, europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș a solicitat informații specifice autorităților responsabile cu gestionarea crizei în județul nostru.

  Recent, am avut în Arad o situație neobișnuită, un număr de 6 decese fiind raportate cu mare întârziere. Având în vedere întârzierea punerii în funcțiune a aparatelor de testare, pe fondul insuficientei testări și a unor măsuri inadecvate, lipsa de transparență poate avea efecte grave.

  Vlad Botoș, europarlamentar USR PLUS: „Am solicitat informații despre cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul copiilor, precum și dacă s-au luat măsuri specifice pentru tratarea acestora, inclusiv o conlucrare medicală națională ori internațională.

  De asemenea am cerut măsurile întreprinse pentru creșterea numărului de testări COVID-19 pe unitatea de timp la nivelul județului Arad, având în vedere numărul redus de testări, în ciuda existenței utilităților necesare.

  Am mai solicitat informații despre modalitățile de protecție a personalului medical și a celorlalte organe cu atribuții legate de COVID-19, care au lucrat ori lucrează în punctele vamale Nădlac 1 și 2; care este numărul persoanelor testate din rândul lor, pe categorii de personal, inclusiv membri familiilor și contacții acestora.

  View Fullscreen


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.