Vlad Botoș, desemnat în delegații din Balcani

  de - | 19 iulie 2019, 10:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  Vlad Botoș, parlamentar european al Alianței 2020 USR PLUS a fost desemnat ca membru în două delegații interparlamentare pentru țări din Balcani: Albania și Muntenegru.

  În cadrul delegației interparlamentare cu Albania, Vlad Botoș va activa ca vicepreședinte. Aceste delegații au rolul de a menține dialogul între Parlamentul European și statele sau organizațiile din întreaga lume.

  Vlad Botoș, deputat european și președinte al USR Arad: „România a trecut prin momente dificile până să adere la UE pentru a fi europeni politic și economic, așa cum suntem geografic. Încă nu am ajuns unde ne dorim, dar intrarea în UE ne-a adus mai aproape de tot ceea ce vrem noi să fim: o țară europeană, democrată și prosperă.

  Este, ca urmare, normal și firesc să-i înțelegem pe vecinii noștri balcanici și să încercăm să-i ajutăm să fie integrați în Uniunea Europeană. În campania electorală am zis că voi face tot ce-mi stă în putință să întregim Europa și din această poziție voi putea face ceea ce am promis.

  Am fost și voi fi în continuare adeptul unei Europe puternice, care să încorporeze cât mai multe state din regiune. Numai o cooperare strânsă, cu decizii luate în comun, ne poate da forța necesară pentru a răspunde provocărilor globalizării și ale radicalismului.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.