joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vlad Botoș: Clarificări privitoare la deratizarea de la Liceul German

  de - | 14 ianuarie 2020, 1:18 PM | Comunicate contra cost

  0

  Europarlamentarul Vlad Botoș a trimis o solicitare Primăriei Arad, prin care a cerut detalii privitoare contractarea și recepționare de către reprezentanții administrației a serviciilor de deratizare în clădirile liceului Adam Muller Guttenbrunn.

  Vlad Botoș, Europarlamentar al Alianței USR PLUS: „Populația României e în scădere drastică. Natalitatea este la cote foarte mici, iar sporul demografic este negativ. În condițiile acestea ai crede că suntem o națiune care face tot ce este posibil pentru copiii, din ce în ce mai puțini, din România, că ne preocupă în cel mai înalt grad sănătatea lor, educația și bună-starea lor.

  Și totuși, ne uităm în jur și ne dăm seama că acești copii, comoara noastră, se află cam pe ultimele locuri în preocupările autorităților. Sunt revoltat că într-o școală cineva s-a gândit să folosească substanțe chimice periculoase fără să le neutralizeze înainte ca cei mici să aibă acces în clădire. Nu pot să cred că prestatorul de servicii nu s-a gândit că acolo vor fi prezenți copii, iar beneficiarul, Școala sau Primăria Municipiului Arad, nu au luat măsuri să prevină intoxicațiile, îmbolnăvirile.

  Chiar nu ne pasă de copii? Chiar nu ne gândim, în momentul în care semnăm un contract, că acei copii sunt ai noștri? Nu am cuvinte să-mi exprim revolta în fața inconștienței unor adulți care au pus în pericol viețile a câtorva zeci de copii.

  Am adresat în dimineața aceasta o solicitare oficială Primăriei Municipiului Arad pentru a vedea care sunt circumstanțele care au permis intoxicarea copiilor de la Liceul German. Trebuie să știm ce s-a întâmplat, pentru a avea grijă să nu se mai întâmple niciodată. Dacă ascundem gunoiul sub preș, lucrurile nu se vor îmbunătăți. Trebuie să ne trezim și să ne asumăm faptele noastre dacă chiar vrem o țară ca afară!”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.