miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Vizita primului ministru Nicolae Ciucă la Arad a fost amânată (P)

  de - | 12 mai 2023, 1:32 PM | Comunicate contra cost

  1

  Primul ministru Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat că amână vizita programată pentru zilele de duminică și luni la Arad. Pe agenda premierului au apărut câteva probleme importante care nu îi permit să părăsească Bucureștiul. Primul ministru trebuia să participe la o întâlnire cu oamenii de afaceri în cadrul Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, să participe la alegerile TNL Arad și să viziteze o serie de obiective de investiții și afaceri private din județul Arad. Vizita premierului va fi reprogramată pentru o dată care va fi anunțată.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.