Vizită de lucru a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș la Camera de Comerț Arad

  de Special Arad | 12 mai 2022, 2:00 PM | Administraţie

  0

  Comunicat.

  Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, domnul Gheorghe Seculici, a primit miercuri, 11 mai 2022, vizita de lucru a unei delegații a Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

  Discuţiile s-au axat pe identificarea oportunităților de colaborare, servicii și activități în sprijinul mediului de afaceri, aprofundarea unor metode de lucru în regim intern și în relația cu colaboratorii.

  Delegația maramureșeană a fost compusă din domnul președinte Florentin – Nicolae Tuș, doamna director economic – Diana Cheța și consilier președinte – Bogdan Legănaru.

  În acest context, domnul Gheorghe Seculici a exprimat deschiderea totală a echipei CCIA Arad de a participa la stimularea proiectelor comune.

  Domnul Florentin – Nicolae Tuș a propus dezvoltarea unei relaţii de colaborare cu o implicare activă a celor două Camere de Comerţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.