Vitezoman prins pe DN 79, cu mai mult de 175 km/h. Șoferul avea permis doar de câteva luni

  de Special Arad | 5 aprilie 2022, 3:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control, în ziua de 5 aprilie, în jurul orei 10:10, un autoturism care se deplasa cu mare viteză pe D.N. 79, în afara localității Șimand.

  Aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare de 177 km/h, fiind depășită cu 97 km/h viteza maxim admisă pe acest tronson de drum.

  Conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din Sintea Mare, a fost sancționat cu amendă totală în valoare de 1.740 de lei, pentru depășirea vitezei legale și nerespectarea obligației de a circula cu o viteză mai mică cu 20 km/h decât viteza maxima admisă, tânărul având permisul de conducere obținut de câteva luni. Totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.