sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Viteza pe autostrada A1, monitorizată de polițiști. Campion, un ceh care a condus cu 281 km/h

  de Special Arad | 4 septembrie 2022, 5:47 PM | Regional

  0

  În perioada 3-4 septembrie a.c., pe tronsonul Pecica-Nădlac, a fost desfășurată o acțiune pentru monitorizarea vitezei de deplasare. În cadrul activităților, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 68.000 de lei, dintre care 58 pentru depășirea vitezei legale de deplasare. 26 de conducători auto au rămas fără permis pentru 90 de zile (au depășit viteza legală maximă cu +51 km./h.) și în cazul a 21 de conducători de autoturisme a fost suspendată exercitarea dreptului de conduce pentru 120 de zile (au depășit cu +71 km./h. viteza maximă admisă).

  Cu cea mai mare viteză de deplasare, 281 km./h., a fost depistat un cetățean ceh, de 38 de ani, care se deplasa pe un tronson de drum limitat la 100 km./h.. Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile. Recomandăm participanților la trafic să respecte viteza de deplasare pe autostradă, aceasta fiind una din cauzele principale de producere a accidentelor grave și mortale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.