joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Visul American”, pe scena Filarmonicii Arad

  de Special Arad | 17 mai 2021, 3:15 PM | Cultură

  0

  „The American Dream” este titlul programului de muzică americană, propus de dirijorul Lorenzo Moroni pentru prima sa colaborare cu ansamblul de suflători al orchestrei simfonice din Arad. Mizează pe succesul uriaș al muzicii de peste ocean, atât de bine materializată în aranjamentele specializate și croite după standardele binecunoscute.

  Capul de serie al ofertei sale muzicale îl constituie marșul oficial al Statelor Unite ale Americii, The Stars and Stripes Forever (John Philip Sousa), un mesaj inspirat, al cărui efect este amplificat de strălucitoarele aranjamente – potpuriu dedicate marilor Glenn Miller, Cole Porter, Louis Armstrong, Duke Ellington, Frank Sinatra.

  Programul îi cuprinde pe cei mai populari și influenți artiști și compozitori ai Americii secolului XX, de aceea nu au putut fi lăsate deoparte teme de musical din West Side Story (Leonard Bernstein) și Chicago (John Kander), clasicul ragtime The Entertainer (Scott Joplin), precum și titluri din repertoriul lui George Gershwin, însumate la rândul lor în pagini de potpuriu.

  Biletele vor putea fi achiziționate online de pe site-ul bilete.ro și la casieria Palatului Cultural, conform programului afișat.
  Luni 09:00 – 13:00
  Marți 09:00 – 13:00
  Miercuri 12:00 – 16:00
  Joi 09:00 – 13:00; 17:00 – 18:45
  În zi de concert 09:00 – 13:00; 17:00 – 18:45

  Biletele achiziționate anterior, pentru concertele lunii martie, vor putea fi utilizate și la programul din această săptămână, rezervările urmând a fi făcute la casa de bilete a Filarmonicii Arad.
  Informații la numărul de telefon: 0730 643695.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.