miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Viralul face minuni! După 40 de ani, „Bohemian Rhapsody” a reintrat în topul Billboard

  de Special Arad | 23 martie 2015, 1:06 PM | Muzică

  0

  Celebrul top Billboard include, in aceste zile, o piesa cu care Queen a scris istorie in anii ’70. Este vorba de “Bohemian Rhapsody”, melodie reintrata in clasament datorita unui clip video devenit viral pe youtube, relatează Showbizreport.ro.

  Cine n-a ascultat, macar o data, „Bohemian Rhapsody”? O adevarata capodopera a legendarei trupe Queen, un ever-green din 1975.

  Cum de a reintrat in Top 25 Streaming Songs, desi nu s-a lansat nicio versiune noua, iar producatorii nu l-au reinviat pe celebrul sau solist, asa cum au facut cu Michael Jackson si ale sale holograme?

  Responsabila de revenirea spectaculoasa in topul Billboard, direct pe locul 12, este trupa de comedie Sketch She, din Australia, care a lansat pe youtube un clip video intitulat “Bohemian Carsody.”

  Clipul video interpretreaza intr-un mod original piesa celor de la Queen, ajungand la peste 17 milioane de vizualizari pe Yotube. Asa a ajuns ca interesul pentru versiunea originala a celor de la Queen sa creasca cu 261% la suta in ultima saptamana.

  Interpretarea spectaculoasa a fetelor de la Sketch She o vedeti in clipul video de mai jos. Iar apoi va invitam sa vedeti si versiunea originala a piesei “Bohemian Rhapsody”, interpretata de Queen.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.