marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Beyonce sparge toate recordurile muzicale. Toate piesele de pe noul album, „Lemonade”, au ajuns direct în Billboard Top 100

  de - | 4 mai 2016, 1:10 PM | Monden

  0

  Beyonce a devenit primul star de sex feminin care are 12 piese în Topul Billboard 100 în același timp, arată B1 TV, care citează Evening Standard.

  Superstarul de talie internațională s-a descurcat mai bine decât colega de breaslă Taylow Swift, care deținea recordul precedent, de 11 piese. După publicarea intens mediatizatului album „Lemonade”, regina muzicii pop a dominat topurile din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

  Potrivit Billboard, toate piesele din noul album se află în actualul Top 100, iar 4 dintre ele sunt chiar printre primele 20.

  Piesa „Formation” este cea mai bine cotată piesă, clasându-se pe locul 10, urmată de „Sorry”, pe locul 11, și „Hold Up”, pe 13.

  Cel de-al șaselea album al lui Beyonce a întrecut topurile de albume din lumea întreagă. În Marea Britanie, Lemonade a urcat direct pe locul întâi vineri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.