Beyonce sparge toate recordurile muzicale. Toate piesele de pe noul album, „Lemonade”, au ajuns direct în Billboard Top 100

  de - | 4 mai 2016, 1:10 PM | Monden

  0

  Beyonce a devenit primul star de sex feminin care are 12 piese în Topul Billboard 100 în același timp, arată B1 TV, care citează Evening Standard.

  Superstarul de talie internațională s-a descurcat mai bine decât colega de breaslă Taylow Swift, care deținea recordul precedent, de 11 piese. După publicarea intens mediatizatului album „Lemonade”, regina muzicii pop a dominat topurile din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

  Potrivit Billboard, toate piesele din noul album se află în actualul Top 100, iar 4 dintre ele sunt chiar printre primele 20.

  Piesa „Formation” este cea mai bine cotată piesă, clasându-se pe locul 10, urmată de „Sorry”, pe locul 11, și „Hold Up”, pe 13.

  Cel de-al șaselea album al lui Beyonce a întrecut topurile de albume din lumea întreagă. În Marea Britanie, Lemonade a urcat direct pe locul întâi vineri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.