VIRAL: Un austriac a primit dreptul legal de a se fotografia pentru permisul auto cu o strecurătoare de macaroane pe cap!

  de Special Arad | 6 octombrie 2015, 8:47 AM | Internaţional

  0

  Austriacul Niko Alm se luptă de 3 ani cu autoritățile judecătorești din țara sa, iar după o serie de pledoarii în instanțe a obținut un drept care pe majoritatea s-ar putea să-l claseze în registru derizoriu – dar care, la o citire mai atentă, se înscrie în marile victorii ale democrației!
  Indignat că poliția austriacă permite musulmanilor să se pozeze pentru permise și buletine cu fața sau capul acoperite, Niko Alm s-a declarat Martorul Ordinului Iezuit al Macaroanelor, care se închină Monstrului Zburător al Pastelor, declarând că, în virtutea acestei opțiuni religioase, este obligat să poarte strecurătoarea pentru macaroane pe cap!
  Știrea a apărut ieri, pe Facebook, iar la ora preluării ei de către site-ul nostru, avea peste 5300 de „share”-uri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.