sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Viorica Dăncilă, în vizită în Ferentari: „Am luat măsuri foarte bune pentru populaţie, inclusiv pentru populaţia romă”

  de - | 27 octombrie 2019, 10:22 PM | Politikos

  1

  (foto: Captură video Mediafax)

  Premierul demis Viorica Dăncilă, aflată în turneu electoral pentru prezidențiale, a mers duminică în cartierul Ferentari și a susținut că Guvernul PSD a luat „măsuri foarte bune pentru populaţie, inclusiv pentru populaţia romă”. Dăncilă a vizitat un centru pentru copiii din medii defavorizate, o baie publică şi o spălătorie socială și a mers în parcul Ferentari, la Festivalul Tradiţiilor de Sf. Dimitrie Basarabov.

  „Cât am fost europarlamentar am susţinut rapoarte pentru populaţia romă pentru a-i putea integra în societate şi pentru a-i ajuta. Într-un an şi nouă luni am făcut lucruri foarte bune, dar gândiţi-vă că au venit multe de rezolvat, asta nu înseamnă că noi acum spunem că nu suntem implicaţi. Este adevărat, mai sunt multe de făcut, dar suntem, cred, singurul Guvern care a venit cu lucruri bune şi lucruri de care oamenii aveau nevoie”, a susținut Dăncilă.

  În Ferentari, ea a vizitat un centru pentru copiii din medii defavorizate, o baie publică şi o spălătorie socială, fiind însoţită de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici şi de primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care a vorbit şi el despre investiţiile privind populaţia defavorizată din sector. Mai mult, el a susținut că în Sectorul 5 este cea mai scăzută infracţionalitate din Bucureşti.

  Viorica Dăncilă a mers și la Festivalul Tradiţiilor de Sf. Dimitrie Basarabov din Parcul Ferentari, unde a vorbit cu oamenii și a făcut fotografii.

  Sursa: HotNews

  Articol plătit de Partidul Social Democrat, cod unic mandatar 31190008

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.