Violențe de Paști. Trei arădeni s-au îmbătat și și-au bătut soțiile. Unul chiar a amenințat-o cu moartea

  de Special Arad | 29 aprilie 2019, 4:28 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Polițiștii arădeni au emis, la sfârșitul săptămânii trecute, trei ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de cinci zile, informează IPJ Arad.

  Polițiștii din Șepreuș au fost solicitați, în ziua de Paști, la domiciliul unei familii din aceeași localitate, unde un bărbat de 46 de ani, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool și-a amenințat soția de 48 de ani, spunându-i că o omoară.

  Pe raza municipiului, polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au deplasat, în seara aceleiași zile, la domiciliul unei familii unde soțul, un arădean de 33 de ani, și-a lovit soția cu palma în zona feței.

  În jurul orei 21,00, polițiștii de Ordine Publică s-au deplasat și la domiciliul unei femei de 45 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că în ziua de 21 aprilie, soțul ei de 48 de ani a agresat-o, insuflându-i o stare de temere datorită căreia i-a fost frică să solicite sprijin.

  În toate cazurile s-a dispus evacuarea agresorilor din locuința comună și obligația de a nu se apropia de victime, fiind emise ordine de protecție provizorii, pe o perioadă de cinci zile.

  Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.